Säkra biljetterna till Rain Mans sista föreställningar

Foto: Mats Bäcker

Sista chansen: Säkra biljetterna till supersuccén Rain Mans sista föreställningar någonsin

Nu är det klart att den kritikerrosade och stjärnspäckade liveföreställningen Rain Man återvänder till Oscarsteatern för sista gången i vår. Giganterna Robert Gustafsson och Jonas Karlsson möts i uppsättningen, som av kritikerna kallats “oemotståndligt charmig” och “en känslobomb”, med start den 25 februari. 

– Det är verkligen sista chansen så man behöver passa på, biljetterna säljer snabbt, säger Vicky von der Lancken, chef på Oscarsteatern.

Nästan 100 000 biljetter är redan sålda till hyllade succéföreställningen Rain Man med legendaren Robert Gustafsson och guldbaggebelönade Jonas Karlsson som intar scenen för absolut sista gången i vår.

– Rain Man kommer inte att komma tillbaka, i dagsläget är det heller ingen turné inplanerad så nu är sista chansen att se den här fantastiska föreställningen, säger Johan von der Lancken, producent på Vickynöjesproduktion AB.

Giganterna möts på scen
Robert Gustafsson och Jonas Karlsson gör rollerna som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia som först såg dagens ljus på filmduken 1988 med Tom Cruise och Dustin Hoffman i huvudrollerna.

Nu kan vi hemma i vår egen huvudstad, på Oscarsteatern, föras tillbaka till 80-talets USA, och bjudas på drygt två timmar av ren och skär feelgood.

Teaterversionen spelades för första gången i Sverige på Rival för utsålda hus och hyllades av kritikerna under 2013 men fick tyvärr inte spela klart på grund av rättigheter som löpte ut. Föreställningen hade sedan nypremiär hösten 2021 efter att ha skjutits upp under hela 2020 men stötte återigen på patrull med nya restriktioner den 12 januari. Efter hela 40 000 hanterade ombokningar är det nu äntligen dags för de sista av Rain Mans sprakande föreställningar med start 25 februari.

– Den här kände vi att vi bara måste få spela igen. Det är en så bra historia med både humor och allvar, konstaterar Jonas Karlsson.

Passa på att säkra biljetten
Nu lägger man på de föreställningar som missades i januari till vårens schema och med drygt 70 procent biljetter sålda är det hög tid att passa på att knipa sina egna om man inte vill missa publikfavoriten.

Robert Gustafsson och Jonas Karlsson är tillbaka i publiksuccén Rain man, som spelade för utsålda hus på Rival i Stockholm 2013. Föreställningen är baserad på den Oscarsbelönade filmen från 1988 och feelgood-föreställningen ges hösten 2021 på Oscarsteatern.

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *