Högsta betyg – på storslagna 90-talsfesten

Högsta betyg – på storslagna 90-talsfesten

Forever Young på Wallmans i Stockholm hann knappt dra igång innan publiksuccén var ett faktum. Fram till i juni kan du ta del av nostalgishowen som bjuder på en kavalkad av 90-talsfavoriter, Female Power när den som är som bäst och rock i en ny kostym.
– Det är vår kanske bästa show genom tiderna, säger Annette Ståhl, platschef på Wallmans Group.

Trots att snön knappt hunnit smälta bort från gatorna har våren kommit till Teatergatan 3 och Wallmans i Stockholm. 11 januari gick startskottet för showen Forever Young – och hyllningarna har varken låtit vänta på sig från kritikerna eller publiken själv.
– Fantastisk mat! Fantastisk show!! Fantastisk personal!, skriver besökaren Johanna efter showen.

En show i världsklass
Fram till 15 juni har du möjlighet att säkra dina biljetter till showen Forever Young. Annette Ståhl, platschef på Wallmans Group, berättar att du kan förvänta dig en oförglömlig kväll med fantastisk mat och dryck som serveras av Wallmans artister – som dessutom intar scenen och levererar en show i världsklass under kvällen.
– Redan när du anländer till våra salonger tar våra stjärnor emot dig. De är sedan era personliga guider under kvällens resa genom decennier av älskad musik och god mat.

Vill du veta mer om Forever Young och Wallmans? Klicka här

När du bokar en Forever Young-kväll ingår en flerrättersmeny, god dryck och en show du sent kommer att glömma.
– Vi utlovar magi både på och av scen med hög igenkänning från det storslagna till det intima. Det här är en show du absolut inte vill missa!

En helkväll på Wallmans bjuder på lite mer av allt. Vi serverar en unik upplevelse i det fantastiska samspelet mellan högklassig show och lyxig mat och dryck. Du finner oss i anrika lokaler på Teatergatan 3 i Stockholm.
Tjejkvällen, födelsedagen, kick offen, dejten - livet - blir alltid lite bättre på Wallmans.
Välkommen till din upplevelse.

Läs mer och boka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *