Nu är det rockshow på Golden Hits

Leta fram nitbältet och kamma pudelfrillan – nu är det rockshow på Golden Hits

I höstas slog rockportarna upp på Golden Hits och sedan dess har tusentals besökare släppt loss sina inre rockstjärnor under en kväll att minnas.
Här bjuds du på historiens bästa låtar – samtidigt som du njuter av en trerättersmeny och blir serverad av artisterna själva.
– Föreställningen var suveränt bra! Alla var så duktiga och man blev välkomnad och omhändertagen på ett helt annorlunda och kul vis, skriver besökaren Ulrika.

14 november launchades den stora rockshowen på Golden Hits i Stockholm som låter dig ta del av en magisk helkväll med några av historiens absolut bästa låtar. De framförs av den talangfulla ensemblen medan du serveras en exklusiv trerättersmiddag – och efter föreställningen kan du rocka du vidare på dansgolvet eller bjuda på din egen karaokeversion av din favoritlåt.
– Du kan förvänta dig tyngre rockhits, större pudelfrillor och ännu hårdare läder under Golden Hits rockshow. Det blir kult, glam och toner som når ända upp till taket, säger Cecilia Dahlbom, platschef på Wallmans Group.

”En lyckad helhetsupplevelse”
Carina R. är en av de många besökarna som var snabb på att boka sina biljetter till showen.
– Det blev en mycket lyckad kväll. Det var en helhetsupplevelse som var mycket trevlig från start till slut med mycket trevlig personal och ett roligt och professionellt uppträdande som höll på hela kvällen. Det var en bra blandning av låtarna – passande och coola kläder för temat, skriver hon på Golden Hits hemsida efter sin upplevelse.

Visste du att Golden Hits har en karaokebar? Läs mer här!

När du bokar din biljett till Rockshowen ingår inte bara den färgsprakande föreställningen utan även en trerättersmeny, garderob samt entré till Stockholms roligare nattklubb och karaoke – och enligt besökaren Lena J. är det ett säkert recept på en lyckad kväll.
– Det räcker med ett enda ord för upplevelsen från beställning till slutet av kvällen... Super!!!

Golden Hits är ett uteställe i Stockholm. Vi har funnits på Kungsgatan 29 sedan 1986 och beskrivs ofta som Stockholms roligaste dansställe och nattklubb. Ända sedan starten har musiken varit en del i framgångssagan och vi spelar nutidens och dåtidens hits. På Golden Hits har vi tre dansgolv som spelar musiken du helst mimar till framför spegeln.

Läs mer och boka dina biljetter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *