Brittisk stjärnproducent bakom Häxorna i Eastwick

Brittisk stjärnproducent bakom höstens stora musikalsuccé: Häxorna i Eastwick

För nitton år sedan sattes musikalen Häxorna i Eastwick upp för första gången i London. 19 september har den premiär på Cirkus i Stockholm – med internationella stjärnor både på och bakom scen.
– Sveriges musikalstolthet Peter Jöback axlar huvudrollen och stjärnproducenten Cameron Mackintosh är högst inblandad, säger
Nanette Hayes, producent på 2Entertain.

Peter Jöback gjorde succé med Phantom of the Opera – och nu ger han sig in i sin nästa stora huvudroll. Häxorna i Eastwick baseras på åttiotalets kultfilm med bland andra Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna; en film som gjordes om till musikal för första gången år 2000. Hyllningarna lät inte vänta på sig och sedan dess har tusentals besökare fått följa berättelsen om den oemotståndliga Darryl Van Horne som med sitt mystiska sätt förför tre kvinnor i den pittoreska staden och väcker oförklarliga krafter till liv i dem.

Vill du veta mer om Häxorna i Eastwick eller boka biljetter? Klicka här

”En magisk föreställning”
19 september har den fartfyllda musikalen som är fullspäckad med magi, humor och intriger premiär på Cirkus i Stockholm. Tillsammans med Peter Jöback ser vi Linda Olsson, Kayo, och Vanna Rosenberg, samt de välkända ansiktena Sussie Eriksson, Jan Mybrand, Hanna Ulvan och Martin Rede Nord på scen tillsammans med en stor ensemble och orkester.

– Vi är stolta över att ha så många stora artister och musikalstjärnor i föreställningen – men även att Cameron Mackintosh, en av världens största musikalproducenter är högst inblandad. Han och ett kreativt team från England är här och leder repetitionerna tillsammans med svenska proffs som bland annat Edward af Sillén. Det här är en musikalupplevelse som kommer ta den svenska musikalvärlden till en ny nivå, säger Nanette Hayes, producent på 2Entertain.

Häxorna i Eastwick

Denna humoristiska musikal bygger på John Updikes kultfilm Häxorna i Eastwick med Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher och Susan Sarandon i rollerna. År 2000 hade musikalversionen världspremiär i London på anrika Theatre Drury Lane. Nu har den prisade musikalen uppdaterats och kommer i sin nya version ha premiär i Stockholm den 19 september 2019.

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *