Getingsuccé för Ghosts hyllade stjärnor

Getingsuccé för Ghosts hyllade stjärnor

”Kraftfull”, ”rolig”, ”fantastisk” – i september hade Ghost premiär som musikal på China Teatern i Stockholm.
Publiken tog föreställningen till sina hjärtan direkt och nu hyllas skådespelarna Gladys del Pilar och Peter Johansson med fyra getingar.
– Jag blir otroligt stolt över dem, hela ensemblen är fenomenal, säger Nanette Hayes, producent.

Oh my love, my darling, I’ve hungered for your touch.
1990 förälskade sig världen i drejning, spöken och den klassiska Unchained Melody i filmen Ghost. I september hade den premiär som musikal på China Teatern i Stockholm – och det dröjde inte länge innan publiken tog kärleksberättelsen till sina hjärtan.

”En magisk upplevelse”
Musikalen har recenserats som en ”extremt proffsig, snygg musikal”, ”proffsig underhållning”, ”en stor och magisk upplevelse” och en föreställning med ”komisk tajming” och ”fenomenala akrobatiska dansare”. Nu recenseras skådespelarna Gladys del Pilar och Peter Johansson med fyra getingar i Expressen.
– Det är fantastiskt roligt att deras fina arbetsinsats hyllas på det här sättet, jag är väldigt stolt över hela ensemblen, säger föreställningens producent Nanette Hayes.

GHOST handlar om New York-paret Molly och Sam som lever ett lyckligt liv tillsammans. Efter en dramatisk händelse förändras plötsligt allt och Sam, fast mellan två världar ställs inför en uppgift där han med hjälp av ett medium Oda Mae, måste hitta ett sätt att skydda Molly. GHOST lämnar ingen oberörd och musikalpubliken får ta del av en berättelse om sorg, lycka, mystik och odödlig kärlek.

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *