Säkra biljetterna till Dannys Sverigeturné

Dannys succéshow på turné – säkra sista platserna närmast scen

I höstas slog Danny Saucedos föreställning THE RUN(A)WAY SHOW försäljningsrekord på The Theatre I Göteborg och showen hyllades kväll efter kväll av både publik och recensenter. I februari gör han sin första egna Sverigeturné – och trycket på biljetter är stort. Det finns fortfarande chans att boka upp ”partyplatserna” närmast scenen, där upplever man showen till max, allra närmast Danny och dansarna.

Det finns få svenska artister som kan fånga en publik som Danny Saucedo gör. Hans föreställning THE RUN(A)WAY SHOW har beskrivits som mästerlig, hypnotiserande och tidernas publikfest – och en recensent drar slutsatsen att essensen av den hyllade showen är Saucedos mångsidighet: ”Han briljerar lika starkt i föreställningens fartfyllda latino-segment som när han skalar av och blottar hjärtat ensam på scen".

Läs mer och boka biljetterna här

”Varje danssteg satt perfekt”
Extravaganta kostymer, scenlösningen i form av en catwalk och den minutiöst planerade koreografin kokas ner till en storslagen scenshow som en annan recensent menar ”vänder upp och ner på hela The Theatre” – och Ebba, 27, som såg showen i julas i Göteborg håller med.

– Jag har aldrig sett en så välplanerad föreställning, dansarna var riktigt grymma. Dessutom fanns det en effekt som gjorde att det såg ut som att en osynlig kameraman filmade hela föreställningen; det är galet hur varje danssteg och minspel satt perfekt. Sjukt imponerande, säger hon.
Vill du se fler recensioner och läsa mer om showen? Klicka här

Sverigeturné från 1 februari
I februari tar Danny med sig föreställningen ut på sin första egna Sverigeturné. Det första stoppet sker i Helsingborg 1 februari, sedan fortsätter turnén runt till femton orter i hela landet. 16 maj avslutas den i Malmö. Biljettrycket är stort och extraföreställningar har redan släppts i Västerås och i Uppsala, och spelningen i Globen är näst intill fullbokad. Det finns dock fortfarande möjligheten att boka upp några av de absolut bästa biljetterna ”till partyplatserna” som finns på golvet närmast scenen. Där kommer man riktigt nära Danny och artisterna och kan dansa med. Här bör du stå för att uppleva showen till max.

Säkra biljetterna på parkettplats här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *