Äntligen: Nu blir Så som i Himmelen musikal

Du kan inte ha missat den – succéfilmen som slog ner som en bomb hösten 2004 och sågs på bio av drygt 1,4 miljoner svenskar på bara några veckor.
Nu omvandlas Så som i himmelen till till en påkostad musikal på Oscarsteatern i Stockholm med premiär 13 september 2018.
I den starka rollistan hittar vi bland andra Malena Ernman, Anders Ekborg och Björn Kjellman.

Berättelsen om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby har berört människor världen över. Sedan succéfilmen av Kay Pollack kom 2004 har den nominerats till åtta guldbaggar och en Oscar, den har sålts till 34 länder och är en av de mest sedda svenska filmerna någonsin – dessutom har den utsetts till bästa utländska film i Tyskland.
Älskar du också Så som i Himmelen? Här bokar du biljetterna

I höst får svenska folket äntligen återuppleva historien om dirigenten och hans resa tillbaka till den norrländska byn som också blir en resa till smärtsamma barndomsminnen, ett möte med musiken, medmänskligheten och berättelsen hur en man kan väcka en slumrande by till liv med starka känslor av avund, förälskelse, glädje och beundran.

”Har vuxit fram”
Det är kompositören Fredrik Kempe, musikalregissören Markus Virta, den mångsysslande manusförfattaren Edward af Sillén samt filmens upphovsmän, manusförfattare och regissör Kay Pollak och medförfattare Carin Pollak som under flera års hårt arbete låtit musikalen växa fram – och i höst har den premiär.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Boka dina biljetter här