Dannys nya show – en rekordstor satsning!

Dannys nya show – en rekordstor satsning!

Förra gången han gjorde en dinnershow blev han den första i sin generation som sålde ut Hamburger Börs och The Theatre i Gothia Towers – under tre säsonger. Fler än 120 000 personer såg förra showen och nu är han tillbaka med en om möjligt ännu större satsning: THE RUN(A)WAY SHOW.

31 oktober är det premiär för en av landets största pop-produktioner på fast scen: THE RUN(A)WAY SHOW. Namnet på showen är en ordlek som indikerar en tydlig flört med mode och modeindustrins runway – men som också syftar till hans mål med showen: att bjuda publiken på en flykt från vardagen, in i en unik upplevelse som berusar alla sinnen.
– Showen är en 360-lösning med fashion, publik, dans och fest i fokus. Jag känner mig otroligt laddad inför att möta publiken igen, säger Danny.

”Når ut till hela publiken”
I samband med Dannys show byggs hela arenan för att skapa en helt ny scenlösning. Publiken kommer att få uppleva en 120 kvadratmeter stor LED-skärm och en spektakulär show på den hela 25 meter långa och sex meter breda scenen. Dessutom har man lagt stor vikt vid de visuella effekterna och skapat en häpnadsväckande scenteknik.

– Genom denna scenlösning kommer Danny att nå ut till hela publiken på ett sätt som vi tidigare aldrig sett på en modern scen i Sverige,säger den kreativa producenten Mikael Gordon-Solfors.

När vill du se Dannys show? Boka biljetterna här

”Högoktanig dans”
En del av ambitionen med THE RUN(A)WAY SHOW är att med energi och fascination bjuda på hårdkoreograferad och högoktanig dans. Danny har därför valt att ha med sig inte mindre än tio noga utvalda dansare, alla med sitt unika uttryck.Och bakom sig har Danny dessutom ett mycket starkt kreativt team.
– Dansarna har precis börjat repetera och alla säger samstämmigt att detta är något i hästväg, och att de aldrig haft ett lika krävande material att arbeta med. Därför är repetitionsperioden både rekordlång och krävande.

Smakinspiration från öst
Menyn som middagsgästerna bjuds på är skapade av Sveriges enda fyrfaldige guldmedaljör i kokkonst, Krister Dahl. Krister var med vid uppförandet av Upper House Dining som belönats med en stjärna i Guide Michelin för extraordinär matupplevelse på det femstjärniga hotellet Upper House i Gothia Towers. Han har med Danny Saucedos idéer som grund skapat en modern middagsupplevelse.

Läs mer om föreställningen och boka här

Danny och Krister hade en österländsk matupplevelse i åtanke när de med deras gemensamma experimentlust skapade menyn. Krister berättar att han vill flirta med det asiatiska köket, skapa ett flow runt bordet med mängder av små rätter som håller igång känsla och samtal hela kvällen, fram tills showen börjar.

Nyhet: Festen fortsätter
Nytt för i höst är också att kvällen på The Theatre inte slutar efter showen, utan fortsätter med club och DJ för de som vill förlänga upplevelsen och dansa in på småtimmarna. Det är något som Jessica, 38, ser fram emot när hon och tjejkompisarna ska åka till Göteborg och se showen i höst.
– Det är helt fantastiskt att man kan ta med energin man byggt upp under Dannys show och få vara med och dansa loss efteråt. Vi ser verkligen fram emot det här!

31 oktober har showen premiär på The Theatre i Gothia Towers i Göteborg och spelas fram till den 21 december. Total finns 27 showkvällar släppta till försäljning. Det är stort tryck på biljetterna och flera kvällar och biljettkategorier är redan utsålda, så det är hög tid att säkra sina biljetter på showtic.se/danny

Läs mer och boka här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *