”Succémusikalen närmar sig sitt slut”

Sista chansen att se Så som i Himmelen – nu kan du säkra dina biljetter

Musikalversionen av Så som i Himmelen har tagit Sverige med storm. Det har sålts över 220 000 biljetter och föreställningen har överösts med lovord och fina recensioner ända sedan premiären – men i början av 2020 är det dags för den absolut sista säsongen på Oscarsteatern i Stockholm.

– Jag blir varm i hela hjärtat av att se publikens reaktioner i salongen och att jag efter tio år har kunnat realisera min dröm om att göra musikal av filmen. Vi kommer att avsluta musikalsuccén på topp i Göteborg 14 maj-15 juni, säger Vicky von der Lancken.

Sedan urpremiären av musikaluppsättningen av Så som i Himmelen har över 220 000 personer köpt biljetter till berättelsen om dirigenten som återvänder till sin hemby och börjar leda kyrkokören. Hyllningarna har ramlat in, internationella uppsättningar planeras och musiken har släppts på CD-skiva – men i början av 2020 spelas de sista föreställningarna på Oscarsteatern i Stockholm. Musikalsuccén kommer att avslutas i Göteborg 14 maj-15 juni – och nu har de absolut sista biljetterna släppts.

När vill du se succén? Boka biljetterna här

Prisbelönt ensemble
Baserad på en av de mest sedda filmerna i Sverige genom tiderna har Kay Pollaks ”Så som i Himmelen” gjort succé som musikal på den svenska scenen. Med musik komponerad av Fredrik Kempe och regi av Markus Virta har musikalen prisats av både publik och kritiker. Skådespelarna har tagit hem flera utmärkelser under året som gått, bland annat för ”Årets prestation 2018”, där huvudrollsinnehavaren Philip Jalmelid hyllades för sin tolkning av dirigenten Daniel. Malena Ernman, Tuva B Larsen, Sofia Pekkari och Anders Ekborg är flera av de andra skådespelarna som har hyllats för sina prestationer i musikalen.

Manuset har översatts till flera språk och intresset för att köpa rättigheterna till internationella uppsättningar har varit stort – men i Sverige är det sista chansen att se succén.
– Många besökare har sett musikalen flera gånger och jag blir varm i hela hjärtat av att se publikens reaktioner i salongen, säger Vicky von der Lancken.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *