Magikerna intar Hamburger Börs

Gåtfullt, intimt och helt oförklarligt när magikerna intar Hamburger Börs

Han beskrivs som en illusionist med gyllene fingrar och ett storslaget scenspråk. Efter att ha skapat magi på scener över hela världen återvänder Joe Labero till Sverige och Hamburger Börs – tillsammans med det nya stjärnskottet Vilgot Michelin, 13.
– Det känns viktigt att jobba ihop med en ny generation, säger Labero.

Illusioner i kombination med rock’n’roll och en fascinerande scenestetik har gjort Joe Labero till en av världens starkast lysande stjärnor i magins värld. För trettio år sedan slog han igenom på Berns Salonger och efter det senaste succéåret med showen INFERNO i Las Vegas återvänder han hem till Stockholm.

– Laberos nya föreställning heter GOLDFINGERS och bjuder under våren på en intim gåtfullhet och helt oförklarlig magi. Om du bara så blinkar riskerar du att gå vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet, säger Sandra Wester, marknadsförare på 2Entertain.
När vill du se showen? Läs mer och boka här

Magi för hela familjen
27 mars har showen premiär på anrika Hamburger Börs i Stockholm. Med sig på scen under vårens matinéföreställningar har Labero den trettonårige Grand Prix-vinnaren Vilgot Michelin, som med sin spelkorts-magi beskrivs som en ny stjärna på den magiska himmelen. 2018 korades Vilgot till svensk juniormästare i kortmagi och det var Laberos dotter som kom på idén att de två magikerna skulle uppträda tillsammans.

– Hon vill inte själv bli magiker men har ett litet intresse av det, så hon visade ett klipp på Vilgot och frågade mig varför vi inte gjorde något tillsammans, något som hela familjen kan se. På den vägen är det, säger Labero.

Kortmagi och fingerfärdighet
Det är producenterna Mikael Gordon-Solfors från produktionsbolaget 2Entertain och Patrik Krall från Krall Entertainment som producerar den en och halv timme långa föreställningen som bjuder på en rejäl dos av kortmagi och fingerfärdighet – därav showens namn.
Läs mer om GOLDFINGERS och boka här

Michelin kommer under våren att framträda som en ”Joe Labero Junior” under matinéföreställningarna, medan Labero bjuder på sina oförklarliga illusioner på egen hand under kvällsföreställningarna.
– För att hela familjen ska kunna njuta av riktigt bra magi sänks åldersgränsen från 13 till fem år i målsmans sällskap under matinéerna. De två magikerna kommer att bjuda på en oförglömlig upplevelse för både stora och små, avslutar Sandra Wester.

Det är nu 30 år sedan Joe Labero slog igenom över en natt på Berns Salonger i Stockholm. En illusionist, med gyllene fingrar, som tog med sig ett helt nytt scenuttryck, briljans, rock´n roll och en fascinerande scenestetik, en upplevelse och värld som Sverige aldrig tidigare skådat. 30 år senare är Master Joe Labero ett av världens mest aktade namn i magins storslagna värld. Nyss hemkommen från ett succéår i Las Vegas med showen INFERNO.

Därför är det en stor ära att åter hälsa Labero välkommen till anrika Hamburger Börs, med showen GOLDFINGERS. Förvänta dig det gåtfulla och helt oförklarliga i en intim och exklusiv show där magins mästare närmar sig mystiken och som garanterat får dig och ditt sällskap att häpna. Kom bara ihåg att aldrig släppa honom ur sikte, för då är nämligen risken stor att du går vilse i gränslandet mellan dröm och verklighet…

Välkommen till en gyllene afton i en magisk värld!

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *