Alcazar-Tess: ”Vi har inte sparat på krutet”

Alcazar-Tess om sista showen: ”Vi har inte sparat på krutet någonstans”

Alcazar har spridit kärlek och disco till det svenska folket och resten av världen i 20 år – men i höstas var det dags för Tess, Andreas och Lina att ta farväl med showen 20 years of Disco – Mission Completed på The Theatre i Göteborg.
– Vi kommer att sluta på topp och åka till Alcazarhimlen med ett riktigt ”big bang”, sa Tess Merkel. 

Sedan 1998 har Alcazar spridit sin kärlek till världen och etablerat sig som en av de mest framgångsrika svenska discogrupperna någonsin. De har sålt miljontals singlar, haft en mängd radiohits och släppt fyra studioalbum – men 2018 blev deras sista år tillsammans.

– När vi började fundera över vårt tjugoårsjubileum kom vi fram till att vi efter 20 år skulle avsluta med en sista, riktigt stor fest för att ge ett stort, fett tack till vår publik. Vi vill sluta på topp och åka till Alcazarhimlen med ett riktigt ”big bang”, sa Tess Merkel inför showen.

I höstas gav de sig ut på en sverigeturné som avslutades med en längre spelperiod på The Theatre, Gothia Towers mellan 22 november och 15 december. Man kunde förvänta sig fest, partyglitter och dans – och Tess berättade att gruppen verkligen inte har sparat på krutet i uppsättningen. De hade med sig några av Sveriges bästa dansare och kostymer med extra allt.

– När Alcazar kommer till stan blir det fest, det är sen gammalt. Eftersom att det är vår sista show någonsin kommer det förutom glitter och dans förmodligen även att bjudas på både fingråt och fulgråt och allt möjligt i en och samma discoboll. Jag tycker att det ska bli så sjukt kul att få göra den här showen och få möta alla glada människor med hela mitt hjärta. Vi är superpeppade!

Alcazar firar 20 år, släpper ny singel och turnérar tillsammans för allra sista gången!

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *