Peter Jöback gjorde sin största show någonsin

Han är Fantomen på operor över hela världen, har sjungit om guld som blir till sand i en av Sveriges vackraste musikaler och har dessutom gjort succé som popstjärna. Sedan Peter Jöbacks vinst i en talangtävling i 1989 har hans karriär gått spikrakt uppåt.
För första gången på tjugo år att bjöd han in publiken till sin största egna show någonsin – på Cirkus i Stockholm.

20 september var det dags – då drog Peter Jöbacks efterlängtade show ”Med hjärtat som insats” igång på Cirkus i Stockholm. För första gången på tjugo år satte han upp en egen show som tog med publiken på en resa genom hans olika livsstadier. Peter berättar att showen är något av det största han har tagit sig an och att det känns fantastiskt att få göra det tillsammans med sitt team.
– Det har hänt galet mycket under de här åren och jag ser fram emot att skapa popteater på Cirkus, sa han.

Showen följer Peters framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg som artist, crooner, musikalstjärna och popsångare i en musikalisk upplevelse som berättas med både scenens uttryck och filmens språk.

Alla blir en del av resan
”Med hjärtat som insats” har beskrivits som en hyllning till både de svunna epokerna och till nutiden. Det är en musikalisk resa och fest som innehåller det bästa från Peters repertoar – allt från brustna hjärtan till passion.
– Peter har själv handplockat sin ensemble och orkester som består av allt från musiker till dansare, akrobater, skådespelare och sångare. Alla är och blir en del av hans resa. Att Sveriges meste showman, Hans Markund, står för regin kan inte göra något annat än att sätta guldkant på en redan magisk föreställning, säger Mikael Gordon Solfors, producent.

Följ med på en färgstark, dramatisk, majestätisk och musikalisk resa genom Peter Jöbacks olika livsstadier via världsstäder som dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, syndiga London och inte minst lyxiga Las Vegas. Här får vi följa artisten, croonern, musikalstjärnan och popsångaren genom framgångar, motgångar, kärlek och hjärtesorg. En musikalisk upplevelse berättad med filmens språk och scenens uttryck. Vad är dröm och vad är verklighet?

Showen är en hyllning till svunna epoker och nutiden, brustna hjärtan och passionen till scenen och showbiz. En musikalisk resa och fest som spänner från det poetiska till det storslagna med det bästa från Peters fantastiska repertoar.

I showen kommer vi att få uppleva Peters egna handplockade ensemble och orkester. Alla är en del av resan, allt i regi av Sveriges meste showman Hans Marklund.

Premiär 20 september på Cirkus i Stockholm.

Boka dina biljetter här