Glädje och fest – på Wallmans Dinnerparty

Värme, glädje och fest – på Wallmans Dinnerparty i Göteborg

Från rockmedley till Edith Piaff – 28 februari slår Kungsportshusets portar upp för Wallmans Dinnerparty. Spännande smaker, en spektakulär arena och artister som både serverar och uppträder kommer att leda besökarna genom den färgsprakande showen som sedan fortsätter till slutet av maj.

– Det blir en fullspäckad upplevelse med god mat, glädje och härlig stämning. Det är precis vad Wallmans är, säger Ted Nyström, Kungsportshusets restaurangchef.

Veronika Wallentin och Ted Nyström
Veronika Wallentin och Ted Nyström

Det har gått 28 år sedan Wallmans hade premiär och sedan dess har hundratusentals gäster låtit sig hänföras av magiska föreställningar och välsmakade mat. Wallmans spelar just nu för fulla hus i Stockholm, Oslo och Köpenhamn och 28 februari har den senaste uppsättningen premiär i Göteborg: Wallmans Dinnerparty.

– Ledorden för den här magiska kvällen är värme, glädje och fest och jag är säker på att hela huset kommer att bubbla, säger Sara Winblad, Key Account Manager Event & Sales, Kungsportshuset.
Läs mer om showen och boka biljetter här

Ted Nyström är Kungsportshusets restaurangchef. Han avslöjar att menyn är baserad på restaurangens väl utvalda a la carte, men anpassad till den familjära stämningen som infinner sig under Wallmans Dinnerparty.
– Vi har gjort maten möjlig att dela med alla vid bordet. Den här ”sharing-menyn” gör kvällen så hjärtlig och familjär som möjligt, vi vill att det ska kännas lite som en familjemiddag.

Hög standard på maten
Ted och kockarna bjuder bland annat på rimmad regnbågsforell, rödvinsbräserad kalv och bakad karamellkräm. Du som inte äter kött kan se fram emot sojamarinerad tofu, ragu på kikärta och pankofriterad Alsacepotatis.
– Våra gäster ska känna att kvällen fylls av så mycket mer än en häftig show, därför har vi lagt mycket kärlek på maten. Det blir en fullspäckad kväll med god mat, glädje och härlig stämning – precis som Wallmans föreställningar brukar vara.
Läs mer om Wallmans Dinnerparty

Veronika Wallentin är en av de fem artisterna som uppträder och serverar under dinnerpartyt. Hon berättar att föreställningen pågår överallt, hela tiden.
– Det är en fantastisk ”party-vibe” från början till slut och ett stort fokus på gästerna – hela rummet är en scen! Jag kan stå och hälla upp vin till en gäst när min låt rullar igång, då får jag börja sjunga medan jag serverar klart innan jag går upp till min position. Det är jätteroligt och jag är fruktansvärt glad att få vara med.

Sing-a-long med artisterna
Du kan boka platser i ”the inner circle”, med platser med fri sikt mot scenen, platser i salongen, på balkongen eller i bakre salongen. I samtliga biljettpriser ingår en flerrätters meny, garderob, kaffe och förstås en uppskattad sing-a-long.
Var vill du sitta? Läs mer och boka!

Ted Nyström tycker att det bästa med att jobba med Wallmans och deras dinnerparty är tempot och känslan som bildas i en arena som den i Kungsportshuset.
– Det är en så genuin känsla från både publik, kockar och serveringspersonal. Det är jättekul att jobba i den här miljön; alla gäster kommer hit med inställningen att ”Vi ska på party, det här blir kul!”. När man lyckas överträffa gästernas förväntningar blir det en genuin glädje i hela huset och den smittar av sig på kockar, bartenders och serveringspersonal. Wallmans Dinnerparty är en euforivåg som sveper över hela huset – det är coolt att få arbeta mitt i den.

Wallmans bjuder in till ett dinnerparty i Kungsportshuset i Göteborg med ledorden värme, glädje och fest där hela huset kommer att bubbla!

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *