”Ska någon göra en julkonsert så är det Sanna”

”Ska någon göra en julkonsert så är det Sanna”

Hon är popprinsessan med den gudomliga rösten och de stora hitsen. Hon leder allsång, tv-program och underhåller under stora konserter. Förra året delade Sanna Nielsen sin stora julglädje med sin publik – och i år är hon tillbaka för att göra samma sak.
– Ingen kan förneka att förra året var en enorm succé och både vi och Sanna är jätteglada att vara tillbaka med ”Min Sanna Jul”, säger Mikael Gordon-Solfors på 2Entertain, som producerar föreställningen tillsammans med Krall Entertainment.

Julen kunde inte glänsa över sjö och strand på ett vackrare sätt än förra året, om man frågar dem som fick uppleva julglädjen tillsammans med Sanna Nielsen under hennes vackra julkonsert. Publiken jublade och kritikerna hyllade konserten Min Sanna Jul – och äntligen är det bekräftat att julsuccén är tillbaka.

En strålande jul i hela landet
Det är inte i mindre än 22 städer i Sverige som Sanna ska skina med sitt juleljus i slutet av 2022. Turnén inleds i Halmstad i mitten av november och fortsätter genom landet för att avslutas på Cirkus i Stockholm två dagar före julafton.

– Föreställningen kommer bli ett musikaliskt fyrverkeri av julmusik, som garanterat kommer att bjuda på julstämning var i landet du än befinner dig. Jag citerar Aftonbladet från förra årets succé: ”om det är någon som ska göra en julkonsert så är det Sanna”, säger Patrik Krall, producent på Krall Entertainment.

Sanna Nielsen är tillbaka med sin hyllade julkonsert!

Boka dina biljetter här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *